Bezorg en betaalinfo

Onze levertijden

Als je voor 18:00 uur besteld dan streven wij ernaar de bestelling dezelfde dag nog op te sturen! Dit resulteert in een levertijd van 1 tot 2 werkdagen. Als je in het weekend bestelt, proberen wij dezelfde regels aan te houden als doordeweeks maar kan er onverwachts een dag extra vertraging optreden.

Als er een setje rietjes wordt besteld dan zal de bestelling verzonden worden als brievenbuspost. Wanneer er meerdere setjes worden besteld wordt dit als pakket verzonden. Al onze pakketten worden met PostNL bezorgd. Als de bestelling is verzonden zal deze gevolgd kunnen worden met een Track & Trace code, dit geldt voor zowel brievenbus post als voor pakket post.

Zodra wij de bestelling overhandigen aan PostNL zullen zij het zo spoedig mogelijk leveren. Meestal is dit 1 werkdag binnen Nederland, maar ook PostNL garandeert niet dat dit voor 100% van de zendingen gebeurd.

 

De verzendkosten

Wanneer er geen speciale actie actief is zal een bestelling eenmalig €2 euro bezorgkosten bedragen.

 

De betaalmethodes

De bestellingen kunnen ten alle tijden veilig met iDEAL betaald worden. Als er vraag is naar andere betaalmethodes dan horen wij dat graag en zullen wij kijken of wij deze kunnen implementeren.